STRABAG SE - Toruń
tygodniowe menu obiadowe.
Menu 01. 09. 2025r. - 05 . 09. 2025r.
♦ Poniedziałek (zestaw 1)
Zupa zacierka | 500 | ml | |||
Kotlet po szwajcarsku | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Poniedziałek (zestaw 2)
Zupa zacierka | 500 | ml | |||
Befsztyk z cebulką | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g | |||
Gulasz wieprzowy z sosem | 300 | g |
♦ Wtorek (zestaw 1)
Zupa rosół z makaronem | 500 | ml | |||
Udko pieczone | 160 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Wtorek (zestaw 2)
Zupa rosół z makaronem | 500 | ml | |||
Karkówka po cygańsku | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦Środa (zestaw 1)
Zupa z fasolki szparagowej | 500 | ml | |||
Kluski ziemniaczane z twarogiem | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Środa (zestaw 2)
Zupa z fasolki szparagowej | 500 | ml | |||
Polędwiczki w sosie pieczarkowym | 300 | g | |||
Kapusta zasmażana | 100 | g | |||
Flaki | 300 | g |
♦ Czwartek (zestaw 1)
Zupa ogórkowa | 500 | ml | |||
Zraziki mielone w sosie własnym | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Czwartek (zestaw 2)
Zupa ogórkowa | 500 | ml | |||
Filet drobiowy po meksykańsku | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówki dwa rodzaje | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 1)
Zupa barszcz ukraiński | 500 | ml | |||
Wątróbka drobiowa z jabłkiem i cebulką | 100 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g |
♦ Piątek (zestaw 2)
Zupa barszcz ukraiński | 500 | ml | |||
Pierogi z twarogiem | 300 | g | |||
Ziemniaki \ kasza \ ryż | 200 | g | |||
Surówka | 100 | g | |||
Bouef strogonow | 100 | g |